Language:

Total Nisa

'Total Nisa' een complete
chianti-villa
met de naam Monte Nisa
voor exclusief gebruik


Meer informatie

Monte Nisa is een charmante villa in Chianti in Montefiridolfi, in het Chianti-gebied in de buurt van Florence, in Toscane.

Boeking Total Nisa krijg je de hele villa bestaande uit twee twee appartementen, Terra Nisa al begane grond en 'Sopra Nisa' op de eerste verdieping.
De twee appartementen zijn volledig uitgerust en onafhankelijk van elkaar.
De villa is strategisch georiënteerd op de top van een Chianti-heuvel, heeft een groot omheind park en biedt rust, Florence, Siena, San Gimignano ze zijn slechts een paar kilometer verderop.

Geniet van de rust van de villa


Ontspan en zonnebaadt

Monte Nisa heeft een groot omheind park met hoge bomen, een gazon met terrassen en in de zomer kunt u barbecuen, zonnebaden en buiten dineren. De appartementen hebben een standaardplan met hoge plafonds en grote, lichte ramen.

Bezoek de omgeving

Florence, Siena en San Gimignano liggen heel dicht bij Monte Nisa en er zijn veel prachtige middeleeuwse dorpjes die boven op de heuvels van de Chianti liggen: het moeilijkste deel zal beslissen waar te gaan!

Proeverijen van wijn en eten

Het Chianti-gebied is een van de beroemdste productiegebieden van kwaliteitswijnen, u kunt wijnproducenten bezoeken voor proeverijen en dineren in karakteristieke trattoria's.

Een heel speciale plaats

M Monte Nisa werd in 1934 met veel zorg en nauwgezette zorg gebouwd om de "buen retiro" van de eerste te worden eigenaar van de villa.
En voor dit na vele jaren en ondanks verscheidene veranderingen van eigendom blijft de villa een speciale plaats.

Terra Nisa fotogalerij


Bekijk meer foto's